Logga in

Logga in

Om oss

Almedalen Just Nu är officiell programleverantör till Almedalsveckan i samarbete med Region Gotland. Programtidning och app guidar och håller dig uppdaterad på allt som händer under Almedalsveckan.

Programtidningen med hela det officiella programmet utkommer några dagar innan veckans genomförande och distribueras på upp emot 50 olika platser. Dagarna innan Almedalsveckan finns programtidningen i tidningsställ i Almedalsområdet, på de flesta hotell i Visby och på alla Destination Gotlands båtar. Fullständig lista över platser att hämta programtidningen på hittar du här! (uppdateras innan veckan)

Ladda ner appen och följ hur programmet växer fram med nya evenemang dag för dag. I appen kan du bland annat söka på evenemang, hitta rätt med hjälp av kartfunktioner och skräddarsy ditt eget program som du synkar med din kalender. Ladda ner appen i Appstore eller Google Play idag!

Region Gotland hänvisar alla besökare till Almedalen Just Nu och som officiell leverantör kommer vi att ha ett tält på bästa plats i Almedalen, på Cramérgatan mitt emot Almedalsbiblioteket. Kom och hälsa på oss! Vi bjuder på intressanta och aktuella seminarier och debatter med spännande personer. Vårt program presenteras inom kort.

Vill du annonsera i det officiella programmet och effektivt nå ut till Almedalsveckans besökare? Kontakta jonas.bornmarker@gotlandsmedia.se

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.